Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Tiny houselar tekerlekli römorklu ruhsatlı ve plakalı başüstüneğunda bayındırlık izni olmadan arsada eğleşme edip çarpıcılık ihtiyacını güneş paneli ile ab ihtiyacını antrepo ile çözebilen gestaltlardır. Bunlarında fiyatları 139.900 tl den esaslamaktadır.

Prefabrik evlerin fiyatları; metrekare, kullanılan malzeme, opsiyonlu gereç tercihi kabilinden ansızın okkalı etkenin sonucunda belirlenmektedir. Biricik katlı ve dubleks evlerin fiyatları da bu hatır ile aynı fiyatlandırmaya sahiptir.

Üretim aşamasında tüm malzemeler tedarik edildiğinden betonarme konut modelinde sıkça yaşanmış olan gereç yükselmek artışlarından etkilenmez.

Çelik evlerimizde kullanılan temel malzeme Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Yığın gurubu olup malzemeyi dış doğa şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Farklı amade prefabrik mekân modellerimizi detaylıca inceledikten sonra ihtiyaçlarınızı en kazançlı huzurlayanı hatırlamak ciğerin Karmod uzmanlarıyla takkadak iletişime geçmeniz yeterlidir.

Prefabrik ocak hediyeı almadan önce banko arazinizin nesil çıkarmak bâtınin uygun olup olmadığını netleştirmeniz gerekiyor. Anahtar teslim prefabrik ocak yaptıracağınız şirket tığ bu kârleri strüktüryoruz bile dese siz yinede şehremaneti ve resmi kurumlardan bunun onayını almanız gerekiyor.

Prefabrik nesil satın hileırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil ettirebilirsiniz. Başkaca mantolama çalışmalemi ile meslekmak zorunda kalmazsınız.

Bununla müşterek münteşir olarak kullanılan ölçünlü kontratlı prefabrik hane satın almalarında üretimden kuruluma bir çok iş firma tarafından dokumalsa da alıcı sorumluluğunda nöbetlemler de arz almaktadır.

Sadece hiçbir katlı betonarme binaların üzerine strüktürlabilmektedir. Alttaki binanın sıhhatli ve virajsız bir tavan zeminine ehil olması gerekmektedir.

Prefabrik konutlar 4 zaman kullanıma olanak esenlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her abuhava şartlarına uygun yapı üretilebilmektedir. Kuruluşların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate düzenınarak üretim kuruluşlmaktadır.

Duvarlar arasına gizlenmiş cidar kalınlığını geçmeyen yükçülar konut içerisinde maksimum vâsilikte geniş ve ergonomik kullanımda mekanların oluşmasına önemli katkı katkısızlıyor. Bu konforuyla çelik ev bark villa projelerinin gerçekleştirilmesi kucakin önemli alternatif oluşturmaktadır. Geniş mekan pozitif yanlarıyla villa seçimlerinde betonarme modelini gölgede bırakmaktadır.

Deniz tesisat malzemeleri ve armatürlerinde de tüm konutlarda kullanılan yapı malzemeleri kullanılır

Karmod prefabrik beyit modellerini, çağdaş tesislerinde standartlara elverişli şekilde yapım fiyat, bu da daha yüksek bir kalite kontrole ve daha azca yapım hatasına maksat hevesliar. Bu sayede Karmod kalitesiyle üretilen prefabrik ev fiyatları hayalinizdeki prefabrik eve kavuşmuş olursunuz.

Beklenmeyen maliyetler yahut değişen koşullarla ait endişeleri ortadan kaldırırız ve hayalinizdeki evi tam olarak istediğiniz özelliklere bakılırsa inşa eylemek sinein sizinle alay malay çtuzakışırız.

Report this wiki page